top of page
Anker 1
LITT OM KORET
Gamle Oslo kro- og kirkekor
er et blandet kor som ble stiftet i 1986. Vi holder til i bydel Gamle Oslo, men har sangere fra hele Oslo og omegn. Koret har noen og tredve sangere. Som navnet tilsier, er repertoaret vårt en blanding av sakral og verdslig musikk, både nyere og eldre, store verk og små stykker.

Vi deltar på arrangementer i bydelen som Lysvandring langs Alnaelva, Elvelangs ved Akerselva, Kulturdager på Grønland, o.l. Vi har kontakt med både Grønland og Kampen kirke. Én til to ganger i semesteret synger vi på gudstjenester. Vi har også flere konserter og oppdrag i året, og til hver konsert øver vi inn nytt stoff i tillegg til noe av det vi kan fra før.

Vi legger vekt på det sosiale miljøet i tillegg til å strekke oss etter å bli et bedre kor. Vår utrolig dyktige og ambisiøse dirigent gir oss stadig nye, spennende utfordringer som gjør at vi hele tiden utvikler oss videre. Samtidig vil vi påstå at vi er byens kanskje hyggeligste kor!

Har du lyst å leie Gamle Oslo kro- og kirkekor?

Hvis du har lyst til at koret skal opptre på ditt arrangement tar du kontakt med styreleder Marianne Ingebricson for nærmere informasjon:

«Vi skal ikke bli så flinke at vi ikke har det gøy,

        og vi skal ikke ha det så gøy at vi ikke blir flinkere».

Til toppen

bottom of page